Benvinguts, Welcome, Willkomen, Vítej !!!

Aquesta es la meva web personal. Aquí pots trobar informació de diferents coses, però sobre tot el que es del meu interès. Normalment trobareu informació sobre el meu poble (Riudoms), les festes i els moments memorables d’aquest i, sobretot, trobareu temes relacionats amb el que són els meus hobbies i la que se suposo que ha de ser la meva present i futura dedicació. Que no es una altra que el món de la programació, d’internet, les xarxes i tot el que pugui tenir a veure amb el Software Lliure.

Dins aquesta web intentaré publicar alguns dels meus treballs de coi obert de manera totalment desinteresada. Però tenint en compte que tot el publicat aquí tindrà llicència CC (Creative Comons) amb la qual podreu copiar, millorar i redistribuir els continguts però sense ànim de lucre i amb drets de reconeixement.

Ara per ara la web compta amb poques seccions però poc a poc s’aniré ampliant. Ja que es una web personal, he introduit el meu Blog on aniré explicant les coses més interessants que hem vagin passant i de segur que en passaràn.

També tenim la Galeria de fotos, on aniré recopilant totes les imatges més properes, que poden ser fetes per mi o captades d’algun amic. Així que si voleu colaborar millor que millor.

Good night and Good luck!